fredag, juni 29, 2007

NYHETSDRAMA

Sakine Madon är en bloggerska jag inte läser regelbundet, men har i alla fall känt till ett tag. Hon beskriver sig själv som "skribent och statsvetare som gillar yttrandefrihet, eget ansvar & storstäder", skrev om Dunka mig i Expressen dagen efter att hag skrev om Dunka mig i Expressen och skriver krönikor i City. Bara för att ge er som inte känner till kvinnan en uppfattning om vem hon är.
I alla fall, när jag var på väg ut ur hissen igår var hon på väg in. Eller i alla fall någon som såg tillräckligt mycket ut som hon för att jag skulle enira henne när jag kom hem. Och ja, vi bor på samma adress, olika våningar. Jag är road.

Anledningen till varför jag var på väg ut var för att jag skulle fota Aftonbladets löpsedel. Det visade dig att morgonens löpsedlar hade redan bytts ut, och dessutom verkar Stanjakameran vara död, så ni får ingen bild på ALLT OM NATTENS NYHETSDRAMA. Eller, jag minns inte ordagrant, men man utlovades i alla fall att få veta ALLT om NYHETSDRAMAT som hände I NATT. Utan några vidare förklaringar på vad ett nyhetsdrama är för något. Jag borde kanske skaffa kameramobil, för det var Aftonbladets bästa löpsedel på bra länge.

Intressant? Andra bloggar om: , , ,

18 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, Syrran bor nära Fredrik Federley, men hon gömmer sig alltid i snabbköpet när hon får syn på honom. Borgarkskräck. Eller så är hon kär.

Stockholm är en ankdamm full av bloggare och andra, tur att man inte bor där!

Du och $ekine får väl bli bästa kompisar, prata politik och så. Sedan när ni blir ovänner ska jag njuta av pajkastningen och de snaskiga detaljerna på respektive blogg…

sakine sa...

Hej,

Bor du i ett rött höghus?

Tyckte att jag fick syn på din dubbelgångare häromdagen.

Tanja Suhinina sa...

Jupp. Eller ja, ett trikolorfärjat hus om man ser på hela.
Visste att du bodde i Flempan, men liksom, det gör 40 000 andra människor också, och de flesta bor inte i mitt hus ^^

sakine sa...

Det var som värst!

Hörru Blogge, erkänn att du är lite sotis.

Anonym sa...

Javisst! Men på vem får ni fundera på en stund.

(I övrigt undrar jag varför Tanjas senaste inlägg försvann från intressant.se; har hänt mig när jag har haft "opassande" inlägg, men detta är inget sådant.)

Tanja Suhinina sa...

http://intressant.se/i/87jc/vad-aer-de-haer-nazidarwinisterna-foer-naagra finns kvar big time. Och nu har jag läst ut eländet och letar fanfics.

Anonym sa...

Ja, men inlägget fanns alltså bland huvudrubrikerna. Därefter försvann det, trots att det borde ligga på andra plats.

Tobias Struck sa...

Ibland undrar jag hur det vore att tjäna en herre och impas av kändisar eller vara en kändis. Men sedan somnar jag alltid.

Tanja Suhinina sa...

Blogge Bloggelito: Såpass. Intressant. De kanske tyckte rubriken var missledande.

Tobiat Struck: Va?

Tobias Struck sa...

Tanja. Vem är Tobiat?

Tanja Suhinina sa...

Jag menade förstås "Tobias Struck".

Tobias Struck sa...

Tanja. Du menade förstås: "Den stora Tobias Struck".

Tanja Suhinina sa...

"Den store" i så fall. Och eftersom vi ändå är inne på ämnet, vet du om det finns bra slash-fanfics på Och världen skälvde?

Tobias Struck sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tobias Struck sa...

Just det, jag tar bort mig själv om jag vill... Tanja. Jag betackar mig för din maskulinisering av mig. Jag är ande och gnostiker och uppträder helst som en stor ledare i feminimum. Och varför frågar du just MIG om fiktionell erotik? Nej, det vet jag förresten: Jag är ju INTERNETS erotiske ikon. JAG är en jävligt bra illustration av Ayn Rands kuk. Nöjd?

Anonym sa...

Blogge har faktiskt rätt (om än inte helt). Ni måste bli vänner - först - och sen ovänner. Tänk på skvallermöjligheterna... I EXPRESSEN!!!

Carl Johan sa...

Ok, dags för tebjudning snart?

Tanja Suhinina sa...

Jag föreslår spontanmöte i hissen med efterföljande försök att låna en kopp socker.