söndag, mars 24, 2013

Stående ovationer för stående oralsex

Jag har ritat. Länka om du lånar och tjäna inga pengar.

Jag har tidigare bloggat om att när man bloggar om ställningar menar man nästan alltid KiF-sex och så tipsade jag om två bra ställningar för handarbete (alltså, förlåt men det är ju bästa ordet, trots anglicism). I det här inlägget vill jag slå ett slag för en oralsexställning som inte är en 69:a. Jag tycker mig se rätt mycket stående avsugningar i popkulturen och porren, men betydligt mindre stående fittlickning. Tråkigt för att det är jättebra ställning till exempel för att:

  • Ibland finns det inget bra ställe att sitta ner eller ligga ner på. Typ i skogen eller i en mörk gränd. Då kan man få oralsex i alla fall. (Obs om ni behöver kunna ta er därifrån fort som fan rekommenderar jag att dra av trosorna helt eller inte alls, annars blir det svårt att springa)
  • Partnern kan använda båda händerna till att smeka överallt hen kommer åt. Inte alls lika självklart om partnern måste luta på armarna för att hålla upp huvudet. 
  • Det ger jättemycket fokus på klitorisollonet på ett naturligt sätt. Jättebra om man vill ha det! Plus att vissa partners kan ha svårt att greppa att det är klitoris som gäller, de försöker kanske slicka och pilla bakåt i underlivet, men här kan de inte. Ägd, olyhörd partner!
  • Ibland vill man inte exponera fittan. Man kanske inte känner partnern så väl, eller så tycker man att ens fitta är ful och skäms, eller så känns det för avslöjande. Klart det är bra att jobba på att lära sig att gilla sin fitta, men varför avstå från oralsex under tiden? Dessutom är det sannolikt att man blir bra kompis med sin fitta om den blir slickad ofta. 
  • Den slickade har all kontroll. Man kan vinkla bäckenet fram och tillbaka. Vill man inte sära på benen så kan inte den slickande smyga in det. Vill man vara demonstrativt dominant och dra i håret så kan man det. 
Testa, om ni inte gjort det förut. Berätta hur det gick.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men JA! Stående oralsex är fan världsbäst! Fast jag tycker att det är svårare att ha stående oralsex kontra liggande, med nån jag inte känner så bra. Jag har inget som helst problem med att fläka upp fittan, men när man kan se på varandra... Ja. Nä.

Anonym sa...

P säger:
Jag gillar att slicka och tjejen älskar att bli bortskämd och njuta. Måste testa nu, efter att fått både praktiska och porriga tips.
Själv känner mig nästan lite obekväm över att få blowjob så, just för att det är så himla lyxigt! Men klart att man ska egga varandra och ge njutning.

Kalle Petersson sa...

Men tycker ni inte det är asjobbigt att få orgasm stående? Jag trillar ju typ ihop eller får kramp.

Tanja Suhinina sa...

Haha, jag var på väg att i inlägget skriva att partnerns lediga händer används rätt mycket till att hålla upp mina ben. Men fett värt!

Oscar sa...

Jag tycker oftast det är skönast att få orgasm stående. Spänningar och muskelsammandragningarna liksom strålar ändra ifrån fötterna mot marken upp ut genom kuken och det blir en stark och intensiv känsla av det. Dock vill jag gärna kollapsa ner i en mjuk säng precis efteråt, gärna med t.ex. en mjuk mun som stimulerar min post-orgasmiskt superkänsliga kuk...