torsdag, april 23, 2015

Do the dishesMmm, älskling, när du diskat klart, är det inte dags för lite sex? Nej? Inte idag heller? Du har så låg sexdrift, jag fattar inte, i början ville du ju slicka mig jämt!

Jag har ofta hört påståendet att män har högre sexdrift än kvinnor. Ofta grundas det i att heteromän har upplevt att deras kvinnliga partners inte har samma intresse för sex som de, framför allt inte en bit in i relationen. En sexleksaksförsäljare berättar att den vanligaste frågan hon får från män är hur de får sin kvinna mer sugen. Sexleksaksförsäljaren föreslår "att skämma bort, avlasta genom att diska, städa och bekräfta henne med små överraskningar är en bra start".

Jag skulle kunna skriva nåt långt om att män borde fan diska sin disk ändå. Men jag vill prata om män som tro att kvinnor har lägre lust utan att ta hänsyn till sexpraktiker och hur det faktiska sexlivet ser ut.

Vi håller det här väldigt anekdotiskt, för min erfarenhet är att även snubbarna som pratar om att de Alltid Har Högre Sexdrift Än Deras Flickvänner håller sig till anekdotiska bevis när de hävdar att kvinnor inte är lika sexuella som män. Men jag tänker att om det är ett bekymmer för en, att ens flickvänner alltid har lägre sexintresse, så har jag en metod som man kan testa. Jag tänker kalla den SFAV. Det står för Slicka Fitta Använd Vibrator, och grattis, o sexuell man, det är ditt standardsex nu.

För åh vad jag drömmer att ta en sådan snubbe och få honom att i hans heterorelation ha SFAV som standardsex. Allt annat är bonus. Hans orgasm är bonus. Vadå, man kan ju ha skönt utan att komma? Och det är ju trevligt med närhet, och att få sin partner att njuta! Han får för all del jättegärna smeka sin egen kuk medan han slickar, för det är inte så att jag vill missunna honom en orgasm. Jag menar, fixar han inte att komma av endast SFAV så får han ju såklart använda samma teknik som när han onanerar. Och han får gärna komma före henne för att sexet är ju över när hon är klar med sin(a) orgasm(er).

Anekdotiskt brukar män här komma in och ba "Men jag slickar ju visst fitta (ibland)! Och jag kan faktiskt ha sex utan att komma (ibland)!". Och nej gölle, inte ibland. Det här är vad du ska göra som standard. Dag efter dag. Vecka efter vecka. Månad efter månad. År efter år. Låter det tråkigt? Men åh, var inte så frigid! Gillar du inte sex, eller?

Kom sen tillbaka och hävda att du är mycket mer sexuell än din tjej. Kom sen tillbaka och hävda att sex faktiskt är skönt även om du inte kommer. Kom tillbaka efter tio år och berätta att du har varit den mer sexuella i alla dina relationer. Gör det. Jag vill se det.

PS. Relevant Reddit-inlägg, Tack Mattias S

6 kommentarer:

Iris Malina sa...

Alltså, det här! Tack som fan!

Anonymus Maximus sa...

"Don't do the dishes - clean the carpet."

Anonym sa...

Underbart inlägg! Du glömde en sak dock. Herr "Min flickvän vill aldrig" kan ju pröva att ta ett piller varje dag vars vanligaste biverkning är just minskad sexlust. Något som en stoor del av den kvinnliga befolkningen gör i form av p-piller just för att möjligöra heteropenetrationssex ;)// Emelie

Anonym sa...

Kan du få detta publicerat i någon stor dagstidning? Aftonbladet kanske, visserligen så kallad kvällstidning, men spridningen skulle vara aktiv. Många unga och gamla (män) läser den på nätet har jag förstått. Och också på text-tv som första rubrik! Det är så bra det du skriver, så smart vinklat och så njutningsfullt intelligent!


Kramar
Anki

Så glad att jag hittat hit sa...

Döda eventuell rutin och slentrian i sexlivet är ett annat tips när det gäller bristande lust.

Hur trist är det inte med en partner som bara kan ta initiativ till sex på kvällen, när man lagt sig i sängen för att sova?

inställningen att sex bara kan äga rum på en viss plats vid en viss tidpunkt är en riktig erotikdödare i sig.

Självklart spelar sannolikheten för att man ska uppnå orgasm vid sex med partnern ofta en jätteroll för viljan att ha sex.

Men bristande sexlust kan förekomma även vid hög
orgasmfrekvens.

Jag har befunnit mig i relationer där sexet varit astråkigt och slentrianmässigt trots orgasmer så gott som varje gång och tänkt:

x kan "ge" mig en orgasm om jag besvarar inviten. Och? Jag kan väl ge mig själv en orgasm hur enkelt som helst när jag vill. En orgasm i sig är absolut inte ett tillräckligt starkt skäl att vilja ha sex med X istället för att onanera.

Räddningen blev kommunikation, förklara att när sexet blir till en ritual som ska äga rum på samma sätt , vid samma tid, på samma plats blir det lika ospännande som att onanera , och inget jag längtar efter. Helt oavsett orgasm.

När vi bägge började ta ansvar för att lyssna till och bejaka lusten oavsett om den infann sig i köket på morgonen och inte i sovrummet på kvällen , samtidigt som det var helt självklart att respektera ett nej om partnern inte ville blev allt så mycket bättre.

Anonym sa...

Nu förstår jag (igen) varför jag fortsätter att läsa dig.