onsdag, juni 27, 2012

rest tillbaks i tiden blivit ung

Jag hade en public service announcement att ta upp, och så hade jag lite bilder som fick mig nostalgisk över tiden jag hade engelsk blogg och skrev om mitt vardagsliv. Har ju ett förflutet som cool fandomtjej som hade webbutik med egentryckta tröjor, tecknade fanart, la upp snyggbilder i dålig kvalitet och länkade till coola grejor på internet. Av olika anledningar är denna era över.

Men ja. Jag skulle bara säga att detta att vara sjuk (för er som träffar mig IRL - jag är betydligt mer sjuk än vad som syns) har dränerat mig på energi jättemycket. För ett par veckor skådade jag väggen i slutet av tunneln och införde stopp på typ allt som är jobbigt utöver att jobba och gå till läkare. Det är bra med mig, det kommer framför allt att bli bra, det är redan bättre. Men jag tänker inte röra en fena så fort nåt känns jobbigt. Det kommer, helt irrationellt, gå ut över saker som blogg och svara på läsarmail. Men nu vet ni.

Men köpte iaf nya glasögon, och började fota med webcammen och fick bilder jag verkligen gillar som påminner mig om en svunnen Tanja. Här har ni. Här har ni dessutom Sovjets paviljong från världsutställningen 1939. Typiskt sånt Tanja anno 2005 hade grävt fram.


Also, tips på bra ögoncreme med antirynk? Kommentarer om att jag inte behöver det eller borde lägga pengar på annat raderas. Om jag ids.

9 kommentarer:

Tuss sa...

Ögonkrämtips: Eyliplex-2! (Random bra recension här http://www.pssion.se/2010/08/recension-goodskinlabs-eyliplex-2/)

Den är väldigt dryg och skööön.

Anna sa...

Vad får den kosta?

Tanja Suhinina sa...

Tuss:
Tack!
Aldrig blivit kallad skön förut. Ska smälta det.

Anna:
Svårt att säga iom beror på förpackingens storlek. Men jag har ju lön, så typ, tresiffrigt?

Anonymus Maximus sa...

Det är verkligen sorgligt att höra att ditt liv blivit så jobbigt. Det är lätt att vara peppig när man själv inte är drabbad, så jag tänker inte uttala mig tvärsäkert, men precis som du så tror jag att det kommer att komma en tid när du kan se tillbaka på denna episod och vara glad att den är över.

Det har varit ett nöje att läsa denna blogg. Jag har lärt mig en massa (speciellt av DSM-inläggen), och jag hoppas att uppehållet bara är tillfälligt. Och om det inte är det så är det bara att tacka så mycket för det som varit.

Ta hand om dig, och krya på dig. (I den ordningen.)

B sa...

Bli frisk Tanja, och tack för internets mest intressant blogg.

Jo sa...

Ligga och sova eller läsa eller titta på himlen i en sakta gungande hammock är en klart underskattad stressrehabiliteringsresurs. Rekommenderas varmt. Kanske med en skål glass på magen.

(Jag har jobbat rätt mycket med stressrehabilitering, så säg gärna till om du vill ha tips eller råd.)

Instämmer helt med Anonymus Maximus angående ordningsföljden.

Tanja Suhinina sa...

Hej! Tack för de snälla orden! Jag tror inte det här blir så jättelångvarigt. Jag vart i sånt läge förut, och jag har semester om två veckor, så jag tror att det här inte blir så permanent som ni får det att låta =) Men det är ju trevligt att folk säger snälla saker om en och skulle sakna en om man var borta. Tack!

Lovisa sa...

Jag skulle sakna dig jättemycket! (som den fangirl jag är)
Bli omhändertagen och ha kul, jag tänkte ägna mig åt detsamma!

Hans Georg Lundahl sa...

Är det förkylning p g?

Expert på det, varar ofta intet länge!

Krya på dig!

Och som jag sade i brefvet (kom det fram till dig under ngn af adresserna?): du är vacker och liknar mycket Velma Dinkley (som är min favvo i scooby-gänget).

Ursäkta att jag saknar tips om ögoncrème!