lördag, maj 26, 2012

Sex och Sömn (V6)


Before you slip into unconsciousness 
I'd like to have another kiss 
Another flashing chance at bliss

- The Crystal Ship, the Doors

Stackars Vecka 6. Först dumpade jag av den på andra, sen hade jag inte tid att skriva. Veckans tema är dock sex och sömn, och jag har lite tid. 


Senast det var debatt om att man inte får ha sex med folk som sover utan att fråga först var det många som invände att vem fan skulle vilja ha sex med nån som sover. Det måste ju vara asdåligt. Men om jag skulle lista topp 100 bästa sex jag haft skulle sex på gräns till sömn vara överrepresenterat. Att ha sex när man är riktigt trött är bland det bästa jag vet. 


På ett sätt har det förstås att göra att om jag kan sova, och vill sova, men väljer att ligga så innebär det att jag verkligen vill ligga. Det finns lite bias bara där. Men huvudpoängen är ändå tillståndet mellan sömn och vakenhet, hur huvudet helt lägger av och kroppen tar över. Tankar och sinnesintryck som annars kan distrahera från den fysiska upplevelsen försvinner, jag vet inte vad som är upp och ner, det enda jag vet att det är skönt. Jag släpper kroppen fri och låter den göra vad den vill - resurserna jag inte har när jag försöker styra mina trötta muskler med vilja finns plötsligt när kroppen får bestämma själv. 


Tid och rum försvinner, kontext och medvetna val. Det blir som att freebasea sex. 


Att vaka till sex är också en favorit. Jag är ganska svårvaknad. Inte svårväckt, väckarklockan fungerar när det gäller att slänga ut mig från drömriket till verkligheten, men jag är trött, tänker långsamt och gillar inte det minsta att gå upp. Jag älskar dock att ligga kvar i sängen och surfa på gränsen, att småsova och småvakna, och att med dessa vågor svepas in i sömniga lugna smekningar är det bästa jag vet. Eller, nej, jag gillar inte när nån väcker mig, när partnern börjar peta blir jag mest irriterad och lämnamigifreeed. Det går över snart. När sexet är över är jag pigg och glad. Det är som dessa väckarklockor som långsamt simulerar soluppgång. En sexväckarklocka skulle revolutionera mitt liv. 

2 kommentarer:

Anonymus Maximus sa...

Jag vet inte vad en "sexväckarklocka" är - om den måste innehålla en partner - men annars finns Little Rooster.

Tanja Suhinina sa...

I framtiden, när den ser lockande ut!