lördag, februari 04, 2012

kärlek och entreprenörer med diverse vinklar

Sen jag bloggade på Ottarbloggen förra veckan har jag fått två erbjudanden om att jobba gratis i media. Ett sa jag ja till och det kommer upp nästa vecka. Det här tackade jag nej till, men det är så roligt att ni måste se det här! Jag anonymiserade lite.
Hej Tanja!
[Illra] heter jag och jobbar på en sajt som heter [ViEntreprenörer]. Vi finns till för att hjälpa och inspirera entreprenörer så att fler vill och vågar starta egna företag. Vårt mål är att bli den skönaste entreprenörsajten i Sverige!

Om två veckor är det ju alla hjärtans dag och då planerar vi att köra en artikelserie om kärlek och entreprenörer med diverse vinklar. Vi tycker att det skulle vara riktigt roligt och intressant att få prata med dig om dina tankar kring entreprenörer och deras kärleksliv/sexliv. 
Skulle du vilja vara med på en sådan intervju? Vi tänker oss ett fokus på hur entreprenörer är i relationer, om det går att dra några generella slutsatser och om du har några tips för stressade entreprenörer om hur de kan förbättra sina kärleksliv.
Bästa Hälsningar,
[Illra Illergren] 

Jag svarade helt ärligt att jag inte har koll på ämnet, men ser fram emot att läsa de andra artiklarna den veckan.


2 kommentarer:

Lovisa sa...

Jag tror att entrepenörer generellt utbrister "Men älskling! Det där skulle du kunna ta betalt för!" i sängen oftare än andra. Jag skulle kunna skriva en artikel om det? :D

Sexistensen sa...

Störtskönt! Jag tänker på entrepenörer som ser sina partners som ett projekt att förfina och förbättra. "Min flickvän? Ja, hon har en del brister, men vi jobbar på dem!" <- True story. Lägg speciellt märke till VI:et...